P O S H   T A T T O O S

Aplicarea tatuajului:

A. Asigură-te că pielea este perfect curată, uscată și fără urme de uleiuri, cum ar fi loțiuni de corp, creme de plajă, etc.

B. Decupează tatuajul dorit aproape de marginile design-ului pentru o poziționare cât mai ușoară pe piele.

C. Îndepărtează folia transparentă de protecție, așează tatuajul cu fața în jos pe zona dorită și apasă ușor până ce simți că tatuajul se fixează superficial.

D. Umezește foarte bine hârtia cu ajutorul unei dischete demachiante sau al unui prosop. Exercită o presiune uniformă asupra tatuajului timp de 30 secunde până ce hârtia se va desprinde cu ușurință. În cazul în care hârtia nu se îndepărtează ușor, mai aplică o dată discheta sau prosopul umed.

E. După ce ai îndepărtat complet hârtia de pe tatuaj, lasă-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute fără a face mișcări bruște care pot produce fisuri în suprafața fină a tatuajului.

*Pentru a nu risca să aplici tatuajul deformat, îți recomandăm să ceri ajutorul unui prieten.

Înlăturarea tatuajului:

Tatuajul se înlătură cu ajutorul cremelor si uleiurilor de corp sau uleiului de bucătărie. Masează zona cu o dischetă demachiantă îmbibată în ulei, șterge ușor, și, în doar câteva secunde, l-ai înlăturat.

ATENȚIE! Nu aplicați pe pielea sensibilă sau dacă aveți alergii la substanțe de tip adeziv. Tatuajele Posh Tattoos România rezistă 3-7 zile, în funcție de cum ai grijă de ele.Nu insista asupra zonei în timpul spălării, evită să parfumezi direct peste tatuaj sau să aplici orice

 tip de substanțe uleioase, care au ca scop îndepărtarea acestora, așa cum s-a precizat mai sus.

www.poshtattoos.ro

 

contact@poshtattoos.ro

poshtattoos.ro

Posh Tattoos Romania